Vstopna

Prevajalska družba Razplet sodi med ene najvidnejših slovenskih prevajalskih družb, ki je specializirana za podnaslovno prevajanje televizijskih in filmskih vsebin, poleg tega pa zagotavljamo tudi pisno, strokovno, sodno, simultano in konsekutivno prevajanje najrazličnejših zvrsti in zahtevnosti. Naša prednost je v tem, da se hitro odzovemo na potrebe naročnikov ter zagotovimo storitve v najkrajšem možnem času.

V petnajstih letih delovanja smo razvili kakovosten, utečen in učinkovit sistem dela, s katerim sledimo zastavljenim standardom in potrebam naročnikov, s svojo skrbno izbrano in razvejano mrežo več kot šestdesetih vrhunskih prevajalcev pa nudimo prevajanje v vse evropske in glavne svetovne jezike.

Televizijsko in filmsko podnaslavljanje

Prevajalsko družbo Razpet odlikujejo kakovost, hitrost in natačnost. S svojim delom smo dokazali, da smo zaupanja vreden partner mednarodnih, regionalnih in lokalnih televizijskih hiš ter filmskih distributerjev

Pisni prevodi

Prevajalska družba Razplet nudi širok razpon pisnih prevodov, ki jih prevajajo strokovno podkovani in za posamezna področja specializirani z bogatimi izkušnjami in  univerzitetno izobrazbo, številni med njimi pa so tudi naravni govorci jezikov, ki jih prevajajo.

Lektoriranje slovenskih in tujih besedil

Nudimo vam lektoriranje vseh vrst besedil – od diplomskih nalog do najzahtevnejših strokovnih besedil. Naši lektorji, ki so strokovnjaki na svojem področju, slovensko ali tujejezično besedilo preberejo, ga slogovno, sintaktično in jezikovno popravijo ter zagotovijo vsebinsko in slogovno skladnost.

Simultano in konsekutivno prevajanje

Prevajalska agencija Razplet ponuja tudi simultano in konsekutivno prevajanje, ki ga izvajajo usposobljeni tolmači. To so pretežno naravni govorci jezikov, ki jih prevajajo, in imajo bogate izkušnje na svojem področju, hkrati pa odlične komunikacijske spretnosti.